EN-TIL-EN SAMTALER

Individuelle samtaler til dig, der ønsker at få bugt med de negative tanker

Individuelle samtaler mellem dig og mig

Alle mennesker er forskellige og derfor har vi alle forskellige udfordringer. Måske har du en hel specifik problemstilling som du gerne vil have hjælp til evt. stress, angst eller depression el.lign. En samtale vare typisk 1 time på min praksis Lindbjergparken 119, 6200 Aabenraa. Bor du ikke i nærheden eller passer det dig bedst, er der også mulighed for online konsultationer via Teams. Det er vigtigt at du føler dig tryg og har fornemmelsen af at blive hørt og forstået. Alt hvad der bliver talt om er fortroligt. Det er dig der er ekspert i dit liv og mig som ekspert i at stille spørgsmål der vil udfordre dig på vante perspektiver og tankestile.

Priser

- Personligt: 750kr/timen

- Virksomhed: 750kr/timen inkl moms

Varighed

Èn-til-én samtaler tager typisk 60 minutter per gang.

Forløbet

Et typisk forløb kan inddeles i 4 steps, som vi i fællesskab skræddersyer til netop dig.

Kontakt

Vi kommer i kontakt med hinanden og aftaler din første tid.

Første konsultation

Vi afholder vores første samtale og kortlægger det fremadrettede forløb sammen, så det passer til netop dine behov.

Løbende samtaler

Vi afholder løbende samtaler i et fast interval, der passer dig.

Støtte efter endt forløb

Efter endt forløb er det tid til at du skal afprøve og arbejde med dine nye redskaber. Jeg vil være her som støtte, alt efter behov.

Én-til-én samtaler er for dig, som…

 • Har svært ved at leve et tilfredsstillende liv

 • Er bange for at være alene

 • Har en ængstelig eller trist følelse i kroppen

 • Undgår situationer eller relationer

 • Tankerne overtager din hverdag

 • Føler dig drænet

 • Har svært ved at koncentrere dig

 • Har mistet lysten til evt. socialt samvær

 • Har fysiske gener som mavesmerter, svimmel eller hovedpine og træthed

 • Har let til gråd, er følsom eller på anden måde reagerer følelsesmæssigt.

hinchely-group-hero-section

Hvis du stadig er i tvivl om én-til-én samtaler er det bedste format til dig, så kontakt mig til en uddybende samtale eller se om gruppeforløb kunne være noget for dig.

Mine klienters udtalelser

“Jeg har haft Charlotte som behandler. En varm anbefaling herfra. Hun er en varm og omsorgfuld person. Hun er så dygtig til sit arbejde, og jeg har følt mig godt tilpas i hendes selskab. Hun har gjort mig tryg og vist mig, hvilken sti jeg skal gå nedad, og hvilken sti jeg ikke skal ned ad.”

MariaKlient

“Det har fuldstændig ændret mit liv. Jeg har fået en forståelse og en accept af mig selv og andre mennesker. Ser muligheder i stedet for begrænsninger i livet.”

TineKlient

“Jeg kan klart anbefale Lotte. Da jeg startede, var jeg slet ikke i kontakt med mine indre følelser mere, jeg havde lukket helt af for ikke at føle, hvor ondt det gjorde indeni. Jeg har nu fundet tilbage til den glade kvinde indeni, hende jeg troede, der var tabt for evigt. Jeg bruger hver dag de nye positive mønstre. Det har været en svær rejse, men helt bestemt det værd.”

MarianneKlient

Har du et spørgsmål?

Kontakt os her  Vi er medlem af