ERFARING OG UDDANNELSE

Det hele bygger på min årelange erfaring og uddannelse...

Charlotte Hinchely Pedersen

Psykoterapeut med speciale i metaterapi

Stress, angst og depression er mit specialeområde

UDDANNELSE OG KURSER

NLP MASTER 2005 - 2007

NLP er en form for terapi baseret på den antagelse at sprog og sprogbrug spiller en vigtig rolle i at forme vores tanker og adfærd, og man kan opnå mål inden for personlig udvikling ved at bruge forskellige teknikker. NLP bruges også til træning for topidrætsudøvere og til at afhjælpe følelsesmæssige problemer.

DISCOVER, DISC CERTIFICERING 2005 - 2006

Uddannelsen gør mig i stand til teoretisk og praktisk at håndtere DiSC værktøjet samt til at skabe en konstruktiv og værdiskabende dialog med respondenten.

EMNEAGRAMCOACHUDDANNELSE 2005 - 2006

Enneagramuddannelsen tager udgangspunkt i viden om enneagrammets 9 personlighedstyper. Ennegrammet giver mig indsigt i menneskets psyke og meget forskellige tanke- og handlemønstre.

ID-ACADEMY, 2 ÅRIG LIFECOACHUDDANNELSE 2007 - 2009

Formålet med uddannelsen er at få fokuspersonen til at arbejde med sine livsmål og personlige udfordring, med det formål at styrke den intuition, intelligens, kreativitet og tro på dig selv, som du skal bruge for at gøre dine drømme til virkelighed.

AXEPT, TEAM OG GRUPPECOACHUDDANNELSE 2008 - 2009

Formålet med uddannelsen er at få skabt gruppedynamik og processer i gennem en forståelse af en gruppe/teams psykologi og de mekanismer, der er på spil, når mennesker arbejder sammen.

AXEPT, STRESSCOACHUDDANNELSE 2008 - 2009

Formålet med uddannelsen er at få fokuspersonen til at få større overskud fysisk og psykisk, få hverdagen til at hænge sammen og få et velfungerende liv.

PROBANA, 1 ÅRIG ERHVERVSPSYKOLOGIUDDANNELSE 2008-2009

Formålet med uddannelsen er at opnå en særlig viden om individers og gruppers adfærd i relation til organisationer og i relation til arbejdet samt viden om processer i organisationer.

CAND. MAG ALEX RIEL, PRAKTISK LIVSFILOSOFI 2010 - 2011

Praktisk filosofi er en del af filosofi, der i modsætning til teoretisk filosofi beskæftiger sig med menneskelige handlinger og vurderinger, dvs. moralfilosofi.

CEKTOS, 4 ÅRIG KOGNITIV PSYKOTERAPEUTUDDANNELSE MED SPECIALE I METATERAPI 2013 - 2017

Uddannelsen omfatter områderne kognitiv- og metakognitiv psykoterapi. Metakognitiv terapi er en helt ny retning indenfor psykologien, der på kort tid hjælper folk til at afhjælpe psykiske lidelser som f.eks. angst, depression, PTSD og OCD. Metoden er også meget velegnet til at forebygge, at personer der står over for en hård og udfordrende periode i deres liv, kan undgå at blive ramt af stress eller depression.
Herudover indeholder forløbet også en uddannelse til mindfulness instruktør.

HYPNOSEKOMPAGNIET, HYPNOTERAPEUT OG MENTOR 2015

Uddannelsen omfatter områderne hypnotisk induktion, regressionsteknik, partsterapi og arbejdet med angst, depression og forskellige fobier.

UDDANNET METAKOGNITIV TERAPEUT FOR BØRN OG UNGE MED DIAGNOSER 2016

Grundlæggende og dybdegående coaching færdigheder med fokus på stress. Uddannelsen har en varighed på 3 måneder.

CENSOR PÅ DEN 4 ÅRIG PSYKOTERAPEUT UDDANNELSE MED SPECIALE I METATERAPI FOR PSYKOLOGISK INSTITUT KØBENHAVN 2017

METAKOGNITIV TERAPI PÅ NEUROKOGNITIV INSTITUT 2020 - 2021

Vi er medlem af